Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.
header-logo.png
ikon-telefon.png  +45 71 96 10 10
ikon-email.png  mail@dklogistik.dk

Godstransport

Godstransport fra A-B, med enhver biltype - tilpasset dit behov, Transport 24/7

DK Logistik A/S er en erfaren distributør med mere end 250.000 årlige forsendelser - og vi er klar til at blive din partner for godstransport og lagerydelser.

Daglig distribution fra vores hovedlager i Taulov, og biler til enhver opgave, der dagligt kører ud fra vores terminaler over hele Danmark.

Spørg bare - vi klarer det meste..

ikon-telefon.png  +45 71 96 10 10
ikon-email.png  Spørg her ...

Vogntyper og læssegrej til det meste

  • Trækker / trailer,
  • Forvogn / kærre,
  • Forvogn - hvor pladsen kræver dette
  • Sprinter - hvor mængder og hastighed kræver dette
  • Medbringer trucks - til rette placering på modtagerpladsen
  • Kraner - hvor godset skal løftes ind
  • du spørger bare - vi løser det....

Krantransport og -distribution

DK Logistik A/S foretager daglig distribution med kranbiler, og vores dygtige medarbejder er eksperter på dette område - typisk forsendelser til byggepladser, men også til den enkelte forbruger.

Ofter stiller vores kunder særlig krav til transporten, enten på grund af godsets størrelse og beskaffenhed og eller fordi godset skal leveres på ikke fasdt køreopråde, over hækken eller måske på direkte på etagen i byggeriet.

Får du varer i større partier eller måske fra udlandet, så har du mulighed for at gøre brug af vores Cross-Docking service, hvor vi modtager dit gods på vores terminaler og sikre det sikkert frem til den endelige destination med kran. 

Skal du have foretaget en transport med kran fra A-B - så er du heller ikke gået forgæves hos os - vi klare det meste.

 
Læs mere…

Kurer og Ekspres

DK Logistik A/S råder over mange biletyper - herunder også mindre biler der står klar til den helt hurtige levering til din kunde - hvadenten vi skal afhente forsendelsen fra di eller din leverandør, eller vi skal plukke den fra det lager du har hos os - et er sikkert, din kunde eller måske din ventende montør har varen straks.

Distribution med mindre forsendelser sker dagligt (også om natten) fra vores terminaler med disse mindre og ganske "stille" biler - der lister sig rundt, så din montørbil har fået nye forsyninger, og er klar til den veludhvilede montørs videre arbejde næste morgen.

Anvendelserne er uendelige - giv os et ring - så er vi klar til at hjælpe dig.

Læs mere…